prinses amalia nieuwe vriend prins boris

Prinses Amalia heeft een vriend: maak kennis met Boris

Koningshuisjul 03, 21:03
Het lijkt erop dat prinses Amalia een nieuwe man in haar leven heeft. Ze is namelijk gespot met niemand minder dan prins Boris van Bulgarije.
Over het liefdesleven van de 20-jarige prinses Amalia was tot dusver weinig bekend, maar de laatste tijd wordt ze steeds vaker gespot met één persoon. Een jongeman die niet geheel toevallig uit koninklijk bloed heeft.
Juicechannel brengt vandaag het grote nieuws naar buiten: "Op 6 juni zijn Amalia en Boris namelijk door een bron samen gespot in Nederland! Onze bron wist nog niets van de geruchten over de relatie van Amalia, maar vond het opvallend om haar samen met een jongen te zien.
Er blijkt wat te spelen tussen de twee: "Er was volgens onze bron duidelijk een romantische klik tussen de twee. Na wat research kwam onze bron er achter dat de jongen waar Amalia mee was Prins Boris is. De geruchten die dus even gaan blijven dus te kloppen."
De vraag 'Heeft prinses Amalia een vriend?' is hiermee te zijn beantwoord.
Wie is prins Boris uit Bulgarije?
Voor velen kwam deze jongeman uit het niets. Wie is prins Boris Saksen-Coburg-Gotha en wat is zijn achtergrond?
Boris Saksen-Coburg-Gotha, ook bekend als Boris de Sajonia-Coburgo-Gotha y Ungría, werd geboren op 12 oktober 1997. Hij is de oudste zoon van prins Kardam van Tarnovo en prinses Miriam Ungría y López.
Boris heeft een jongere broer, prins Beltran. Hun familie heeft diepe koninklijke wortels, met grootvader Simeon II, de voormalige tsaar van Bulgarije, als prominent figuur.
Boris bracht zijn jeugd door in Spanje en bezocht het Lycée Français Molière in Madrid. Na zijn baccalaureaat in Oostenrijk studeerde hij aan het Wimbledon College of Arts in Engeland.
Tekst gaat verder onder de foto
Prins Boris
Prins Boris
Hier ontwikkelde hij zijn talent voor beeldhouwen, met een focus op abstract en modern werk.
In 2015 verloor Boris zijn vader aan de gevolgen van een auto-ongeluk uit 2005. Sindsdien is Boris de eerste in lijn voor de Bulgaarse troon.
Hoewel Bulgarije sinds 1946 een republiek is, wordt hij gezien als de 'hoeder van de Kroon van Bulgarije', een symbolische titel die de familiegeschiedenis in ere houdt.
Boris heeft nauwe banden met de Spaanse koninklijke familie en spreekt vloeiend Spaans, Engels, Frans en een beetje Bulgaars.
Zijn moeder Miriam is een gerenommeerde gemoloog en sieradenontwerper, wiens werk gedragen wordt door koningin Máxima en prinses Amalia.
Boris beweegt zich moeiteloos door de hogere kringen van de Europese aristocratie. Hij was bijvoorbeeld getuige bij het huwelijk van grootvorst Georg Mikhailovich, een nazaat van de Romanovs, en prinses Victoria in 2021.
Miriam's vriendschap met koningin Máxima zorgt ervoor dat Boris en Amalia elkaar regelmatig tegenkomen. Het hoogtepunt hiervan was zichtbaar tijdens het huwelijk van Victoria of Hohenlohe-Langenburg.
Hier werd Amalia aan de arm van Boris gespot, wat voor veel speculatie zorgde.

#NEW More picture of King Willem-Alexander, Queen Máxima and Princess Amalia yesterday evening in Spain 🇪🇸 Princess Amalia was photographed at the arm of Prince Boris of Bulgaria, Prince of Turnovo

Image
Image
CoutureAndRoyals
CoutureAndRoyals
@CoutureRoyals

#NEW King Willem-Alexander, Queen Máxima and Princess Amalia, The Princess of Orange are attending the pre-wedding celebration of Princess Victoria of Hohenlohe-Langenburg, 20th Duchess of Medinaceli & Maxime Corneille in Spain! ✨ Victoria is the most titled person in the 🌍

Image
Image
Image
290
Reply
Meest gelezen