screenshot 2024 06 18 115941

Datingshow voor ondernemers in aantocht: dít zijn de deelnemende singles

Films & Seriesjun 18, 10:28
In 'Welkom bij de Familie!' volgt de kijker vier vrijgezelle ondernemers met een familiebedrijf in hun zoektocht naar de ware liefde. Klinkt als een eitje: zulke carrièretijgers liggen vermoedelijk goed in de markt. Toch wordt het een uitdaging, want vanaf de eerste date is hun complete familie ook van de partij.
Even een snelle introductieronde:

Angelo

Angelo (30) komt uit Noord-Brabant en runt samen met zijn vader, moeder en zusje een ijszaak in Eindhoven. De half Italiaanse casanova verkoopt hier zelfs een bolletje 'Angelo', vernoemd naar the man himself: roomijs met chocolade, pinda's en karamel. Op basis van dit recept kunnen we concluderen dat we te maken hebben met een mierzoete minnaar. Zijn zusje omschrijft hem in ieder geval als 'zorgzaam en beschermend' en Angelo zelf zegt een dame graag in de watten te leggen.

Kelly

Kelly is 32 jaar oud, orthopedagoog en werkt als kindercoach in de praktijk van haar moeder. Het bedrijf in Vijfhuizen, dat zich richt op spirituele en mentale gezondheidszorg, wordt gezamenlijk gerund door de familie. In een introductievideo omschrijft haar moeder wat voor man ze graag aan haar dochters zijde ziet: "Iemand waarop ze kan leunen. Dat heeft ze nodig." Als dit geen interesse wekt!

Mieke

screenshot 2024 06 18 114517
De 54-jarige Mieke uit Bloemendaal heeft samen met haar zussen een groot tennispark overgenomen van hun ouders. Ook haar vier kinderen, ouders, neven, nichten en zwagers zijn betrokken bij het bedrijf. Volgens familieleden gaat Mieke geen feestje uit de weg en staat ze graag op de voorgrond.

Ruben

Ruben, een 30-jarige uit Rhoon, is de trotse eigenaar van een vloerenbedrijf. Het familiebedrijf, gevestigd nabij Rotterdam, wordt gezamenlijk bestuurt door Ruben, zijn ouders, broer, neefjes, oom en tante. "Ruben is een heel harde werker, misschien dat het daarom nog niet gelukt is om de liefde te vinden'', aldus zijn neef. Hopelijk heeft Ruben wel genoeg tijd voor een cameraploeg en meerdere gewillige dames over de vloer.
Dit bijzondere avontuur zal binnenkort te volgen zijn op NPO 1.
Meest gelezen