screenshot 2024 06 17 120818

Máxima zoekt actrices voor rollen Amalia, Alexia en Ariane

Films & Seriesjun 17, 11:42
Vanaf vandaag worden er audities gehouden voor het tweede seizoen van de dramaserie Máxima. De producent zoekt namelijk drie zusters om de rollen van prinsessen Amalia, Alexia en Ariane te vervullen. 
Heb je de ambitie om in de vorstelijke huid van Amalia, Alexia of Ariana te kruipen? Dan is het niet onverstandig om de groene uil van Duolingo te raadplegen. De productie wil namelijk drie jonge blommen die de Spaanse taal machtig zijn.

Prinsesjes gezocht

De serie Máxima is een ware kijkcijferhit op Videoland en tijdens de première werd beloofd dat er een tweede seizoen aankomt. Daarvoor zoekt de productie drie blonde zusjes die preferabel Nederlands én Spaans spreken.
Omdat de serie de levensloop van Máxima schetst, hebben ze drie zusjes nodig die de rollen van 3, 5 en 6 jaar kunnen spelen en die van 6, 8 en 9 jaar. Blondines met sterrenpotentie kunnen zich aanmelden tot en met 15 juli, via de website van Videoland.

Tweede seizoen in aantocht

In het tweede seizoen van de hitserie vertolken Delfina Chaves en Martijn Lakemeier wederom de hoofdrollen van Máxima en Willem-Alexander. Elsie de Brauw en Sebastian Koch zullen opnieuw de rollen van Beatrix en Claus belichamen.
In het nieuwe seizoen komt de rest van de Nederlandse Koninklijke familie ook om de hoek kijken, waaronder dus de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane.

Pikante scènes

De serie is immens populair. De productie is inmiddels verkocht aan meer dan 25 landen en overal het onderwerp van gesprek. In het bijzonder de pikante scènes van Máxime en Willem-Alexander.
Het is niet ongewoon dat een verliefd koppel samen in de koffer duikt, maar de matrassendans van je eigen koning en koningin blijft toch een verhaal apart.
Meest gelezen