editorial landscape

Heftig: De Bondgenoten-kandidaat afgevoerd per ambulance

Films & Seriesjul 05, 14:57
De stemming zat er gisteravond flink in tijdens De Bondgenoten. Deelnemer Rob werd plotseling geveld door een mysterieuze kwaal en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden afgevoerd.
Nog in de vorige aflevering leek alles van een leien dakje te gaan met Rob. Maar gisteravond sloeg de sfeer om toen hij zichtbaar onwel werd.
In het voorstukje van de aflevering was te zien hoe Rob onrustig op een stoel heen en weer wiebelde. "Het is niet goed," kreunde hij, terwijl hij met zichtbaar veel pijn opstond.
Met horten en stoten begeeft Rob zich naar de computer. Hij laat zich met een zucht op een stoel vallen en leunt met zijn hoofd op het toetsenbord. De andere kandidaten slaan meteen alarm.
"Wat doet hij?!" roept er een. Rob laat een kreet horen en barst in tranen uit. "Ik heb zo'n pijn," snikt hij.
De ernst van de situatie is duidelijk. Er wordt direct een ambulance gebeld om Rob naar het ziekenhuis te brengen.
Zijn medekandidaten proberen hem nog wat moed in te spreken, maar de zorgen zijn groot. Wat is er toch met Rob aan de hand?
Hij is in ieder geval wél vastberaden: "Ik kom terug, hé? Ik kom terug." Als de broeders met de brancard weglopen, wordt voor hem geklapt.
De liefde gevonden
Ondanks de paniek rond Rob, is er ook nog wat leuk nieuws te melden over De Bondgenoten. Twee deelnemers hebben na hun avontuur in het programma de liefde voor elkaar gevonden!
De Bondgenoten is een realityprogramma van SBS6 waarin zestien kandidaten strijden om een geldprijs van 100.000 euro. De kandidaten worden verdeeld in vier teams, de zogenaamde "bondjes".
In elke aflevering moeten de teams opdrachten uitvoeren om punten te verdienen. Het team met de minste punten aan het einde van de week nomineert één van hun eigen leden voor de eliminatie.
De genomineerden moeten vervolgens in een duel strijden om te bepalen wie er uit het spel gaat.
Meest gelezen