taylor swift amsterdam swifties

Duizenden Swifties bestormen ArenA voor Taylor Swift-merchandise

Muziekjul 03, 22:36
In Amsterdam was het woensdagmiddag een drukte van jewelste bij de Johan Cruijff ArenA.
Duizenden Taylor Swift-fans stonden urenlang in de rij voor merchandise van hun idool. Vanaf donderdag geeft de Amerikaanse popster concerten in het stadion. Elke avond worden er 55.000 bezoekers verwacht.
De merchandising-truck opende een dag eerder dan de concerten. Het wachten duurde echter ongeveer drie uur, zo meldden verschillende fans. Sommigen hadden zelfs kampeerstoelen meegenomen.
De sfeer was ondanks de lange wachttijd goed. Fans deelden hun opwinding over de concerten en de kans om exclusieve items te bemachtigen. "Het is het helemaal waard," aldus een enthousiaste fan. "We kunnen straks zeggen dat we hier waren."
De gemeente Amsterdam had al voorbereidingen getroffen voor de grote toestroom van fans. In het ArenA-gebied zijn borden geplaatst die kamperen verbieden.
Deze borden melden ook dat de concerten uitverkocht zijn en dat het geen zin heeft zonder kaartje naar het stadion te komen. Op de website van de ArenA wordt bezoekers gewaarschuwd niet eerder te komen dan de concertdatum op hun ticket.
Handhavers van de gemeente zijn aanwezig om te controleren of fans zich aan het kampeerverbod houden. Bij grote groepen overnachtende fans wordt de politie ingeschakeld. Dit benadrukt het belang dat de gemeente hecht aan een soepel verloop van het evenement.
Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de concerten in volle gang. Technici en crewleden zorgen ervoor dat alles klaar is voor de shows. Swifties zijn al in spanning aan het aftellen.
Tickets voor Taylor Swift Amsterdam
Voor degenen die geen kaartje hebben weten te bemachtigen, is er nog een sprankje hoop. Velen houden sociale media in de gaten voor eventuele vrijgekomen tickets. Maar voor nu is het advies duidelijk: zonder kaartje heeft het geen zin naar het stadion te komen.
Meest gelezen