katherine

Moeder van 3 kinderen pleegt zelfmoord om haar ex-man te straffen

Buitenlandjul 08, 8:57
Catherine Kassenoff besloot haar eigen leven te beëindigen in een Zwitsers euthanasiekliniek. Dit deed ze om haar man Allan Kassenoff te straffen nadat hij de voogdij over hun kinderen had verkregen.
Dit schokkende verhaal kwam naar buiten toen Catherine in mei vorig jaar op Facebook aankondigde dat ze haar leven zou beëindigen.
Catherine beweerde dat Allan haar en hun kinderen jarenlang had mishandeld. Haar dood was een gevolg van deze mishandelingen en hun slepende voogdijstrijd.
Allan kreeg de volledige voogdij over hun drie dochters, terwijl Catherine haar bezoekrechten verloor en de diagnose van terminale kanker kreeg. In haar afscheidsbericht publiceerde Catherine duizenden rechtbankdocumenten en video's van haar man.
De Britse psychiater Colin Brewer verklaarde dat Catherine bij verstand was toen ze haar euthanasieverzoek indiende bij de Pegasos Swiss Association. Deze organisatie helpt mensen die niet terminaal ziek zijn bij hun wens om te sterven.
Brewer beschreef Catherine als kalm en vastberaden, hoewel ze gefrustreerd was over haar man. Hij verklaarde dat haar zelfmoord niet direct te maken had met haar kankerdiagnose.
Haar bericht over zelfmoord op Facebook:
Beschuldigingen van kindermishandeling
Na Catherine's dood kwamen er schokkende details naar voren over haar gedrag tegenover haar geadopteerde dochter Ally.
Voormalige au-pairs beschuldigden Catherine ervan Ally te hebben mishandeld omdat ze geadopteerd was. Ze zou water op haar hebben gedruppeld om haar wakker te houden en haar in de kelder hebben opgesloten als straf.
Deze mishandelingen staan in schril contrast met de zorg die ze aan haar biologische dochters gaf.
Allan, die het volledige ouderlijk gezag heeft, zegt nog steeds niet zeker te weten of Catherine daadwerkelijk overleden is, ondanks het ontvangen van overlijdensakten.
Na Catherine's dood verspreidden video's van haar beschuldigingen zich snel op TikTok, wat leidde tot een rechtszaak tegen de influencer Robbie Harvey. Harvey verontschuldigde zich later voor zijn verslaggeving en erkende dat hij niet alle feiten kende.
Allan zegt dat Catherine's doel bij haar dood was om hem en de kinderen te blijven kwetsen. Hij beweerde dat zijn focus altijd op het welzijn van zijn dochters lag, ook al kon hij niet altijd alles goed aanpakken vanwege zijn werk.
De rechtszaak tegen Harvey werd uiteindelijk geschikt, maar Allan blijft getroffen door de tragische gebeurtenissen en de blijvende impact op zijn familie.
Meest gelezen