vivienne angeline jolie

Dochter van Angeline Jolie en Brad Pitt gebruikt nu alleen moeders achternaam

Gossipmei 27, 14:57
Vivienne kiest voor moeders achternaam - een nieuwe start voor de dochter van Angelina Jolie en Brad Pitt.
Vivienne, de vijftienjarige dochter van het beroemde ex-koppel Angelina Jolie en Brad Pitt, heeft besloten voortaan alleen nog de achternaam van haar moeder te dragen.
Tot voor kort ging ze door het leven als Vivienne Jolie-Pitt, maar nu heeft ze gekozen om de naam van haar vader niet langer te gebruiken.
Deze verandering werd voor het eerst zichtbaar op de posters van de Broadway-musical The Outsiders, waaraan ze samen met haar moeder heeft meegewerkt.
Dit markeert een symbolische stap in haar persoonlijke leven en lijkt een verdere scheiding te benadrukken van de nalatenschap van haar vader.
Vivienne is niet de eerste van de kinderen van Jolie en Pitt die een dergelijke stap heeft gezet.
Vorig jaar liet hun dochter Zahara zich inschrijven bij een studentenvereniging in Atlanta zonder de achternaam Pitt.
Deze veranderingen lijken deel uit te maken van een breder patroon waarin de kinderen van Jolie en Pitt zich willen distantiëren van hun vader.
Angelina Jolie en Brad Pitt maakten in 2016 bekend dat ze gingen scheiden na een huwelijk van twee jaar. De scheiding werd in 2019 definitief.
Sindsdien zijn de twee verwikkeld in een juridische strijd, waaronder een dispuut over een gezamenlijke wijngaard. Daarnaast heeft Jolie haar ex-man beschuldigd van mishandeling, wat de relatie tussen hen nog verder heeft bemoeilijkt.
De keuze van Vivienne Jolie om de naam van haar vader af te leggen, kan worden gezien als een manier om een nieuwe identiteit te vormen, los van de publieke en juridische gevechten die haar ouders hebben gevoerd.
Het is een krachtige stap van een jong meisje dat opgroeit onder de schijnwerpers van Hollywood, en het toont haar wens om haar eigen pad te kiezen in een complexe familiale context.
Meest gelezen