gettyimages 1477262514 1

Elton John shockeert winkeleigenaar en plast in plastic fles

Gossipjul 09, 15:02
Wanneer de nood hoog is, laat zelfs een wereldberoemde popster als Elton John zich niet tegenhouden door het gebrek aan een toilet.
Maandag heeft de 77-jarige zanger een bijzondere en enigszins ongemakkelijke situatie ondervonden tijdens een bezoek aan een sneakerwinkel in Nice, Frankrijk.
Elton John was samen met zijn zoontjes Zachary en Elijah op pad in de Franse stad Nice, toen ze de sneakerwinkel Sugarkikz binnenstapten. Het leek een alledaags bezoek, maar de omstandigheden zorgden voor een onverwachte wending.
Volgens winkelier Ryan Sukkar vroeg de bodyguard van Elton John of er een openbaar toilet beschikbaar was voor de beroemde klant. Toen bleek dat de winkel geen toilet had, werd de oplossing voor de zanger minder conventioneel.
Sukkar vertelde aan TMZ dat Elton John, bekend om zijn flamboyante optredens en legendarische carrière, in allerijl een fles vroeg van zijn beveiliging. En wat gebeurde er vervolgens?
Elton John vond een rustig hoekje in de winkel om zijn blaas te legen. Volgens Sukkar verloor de zanger daarbij echter een beetje zijn richting, wat resulteerde in een paar druppels op de winkelvloer, wat de situatie extra ongemakkelijk maakte.
De winkelier was aanvankelijk geschokt en boos over het ongebruikelijke toiletbezoek van de popster. In een oprechte uiting van verwarring vroeg Sukkar aan de man die in zijn winkel stond te plassen wat hij precies deed voor zijn beroep. Het antwoord kwam als een verrassing: "Ik ben Elton John!”
Na een snelle zoektocht op Google begreep Sukkar eindelijk met wie hij te maken had. De aanvankelijke boosheid maakte snel plaats voor opwinding en bewondering.
Sukkar vroeg Elton om een foto, en de legendarische zanger was gelukkig bereid om met de winkelier op de foto te gaan en zijn hand te schudden. Elton verliet de winkel met twee paar nieuwe sneakers voor zijn zoontjes, terwijl hij de situatie met een glimlach leek te accepteren.
Voor Ryan Sukkar is het verhaal een ironische anekdote die hij met plezier zal vertellen aan zijn klanten. "Soms gaat het leven gewoon zijn eigen gang,” zei Sukkar tegen TMZ. “Wie had gedacht dat Elton John zou kiezen voor een plastic fles als noodoplossing?”
Meest gelezen