editorial landscape 1

Peter Gillis reageert op bericht dat zoon Mark ieder moment kan overlijden

Gossipjul 08, 9:15
Mark Gillis, de zoon van realityster Peter Gillis, ligt al enkele dagen in kritieke toestand in het ziekenhuis en vecht voor zijn leven.
In de nacht van vrijdag 28 juni op zaterdag 29 juni werd de 28-jarige Mark opgenomen in het ziekenhuis. Omdat in eerste instantie niet helemaal duidelijk was wat hem mankeerde, hebben artsen verschillende onderzoeken naar de oorzaak gedaan.
Inmiddels is het duidelijk dat het om een ernstige longontsteking gaat.
"Helaas verslechterde zijn situatie verder, waardoor het noodzakelijk werd om hem in de nacht van zaterdag op zondag in kunstmatige coma te brengen en te beademen. Dit gaf zijn lichaam de kans om te rusten en hopelijk snel te reageren op de antibiotica”, liet Peter aan RTL Boulevard weten.
"Het is nog onbekend welke bacterie of welk virus hem zo ziek heeft gemaakt. De artsen en verplegers van de intensive care zorgen uitstekend voor hem en we blijven hopen op een spoedig herstel. Op dit moment vecht Mark nog voor zijn leven."
Afgelopen week verschenen er in verschillende media berichten dat de situatie van Mark dramatisch verslechterd was en dat hij ieder moment zou kunnen overlijden.
Deze berichten zorgden voor veel opschudding onder fans van de realityserie waarin de familie Gillis centraal staat.
De familie Gillis laat echter aan het Instagram-kanaal RealityFBI weten dat hier niks van waar is. Ze zijn van plan vandaag met een update te komen over de situatie van Mark.
Over Mark
Mark Gillis is praktisch opgegroeid in de vakantieparken van zijn vader. Al van jongs af aan was hij betrokken bij het bedrijf en leerde hij de kneepjes van het vak. Na zijn schooltijd ging hij fulltime aan de slag bij Oostappen Groep.
Hij heeft zich binnen Oostappen Groep opgewerkt tot manager van diverse vakantieparken. Hij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de parken, van het onderhoud tot de entertainmentprogramma's.
Ook heeft hij natuurlijk een rol in de realityserie "Familie Gillis: Massa is Kassa". In de serie krijgen we een kijkje in het leven van de familie Gillis
Bekijk het fragment hieronder:
Meest gelezen