file 30

Deze B&B Vol Liefde-kandidaat is geschrapt: 'Geen aanmeldingen binnen gekregen'

Sterrenjun 28, 12:26
Ruud (56) heeft wellicht een bekend gezicht. In het tweede seizoen van B&B Vol Liefde trok hij richting Oostenrijk voor Astrid. Hij slaagde er niet in om het hart van de B&B-eigenaresse te veroveren en het was Harmjan die er met de roodharige buit vandoor ging. Nu wilde Ruud de zoektocht naar liefde vervolgen.
Omdat Ruud tijdens zijn eerdere deelname een blauwtje liep, besloot hij zich op te geven voor de wintereditie van het liefdesprogramma, genaamd Winter Vol Liefde. Volgens verschillende roddelkanalen is zijn deelname echter geschrapt. Dit omdat er geen aanmeldingen kwamen.
De redenen hiervoor waren het gebrek aan een geschikte accommodatie voor Ruud, aangezien hij alleen als skiliftbediende werkt tijdens de wintermaanden. Daarnaast ontving hij ook niet genoeg aanmeldingen na zijn inschrijving.
Omdat Ruud dramatisch weinig bekijks trok, overwogen de programmamakers zelfs om een bekende van hem te contacteren. Volgens roddelkanalen gaat het om een actrice. Zij sloeg dit aanbod af.
Vreemd is het wel: het gebrek aan belangstelling voor Ruud. Naar eigen zeggen moet hij namelijk de vrouwtjes van zich afslaan. Zo vertelt hij werkzaam te zijn als gastheer bij Paleis het Loo, waar hij sinds zijn deelname aan B&B Vol Liefde wordt overspoeld met aandacht van dames. Schijnbaar voldoen deze niet aan zijn geraffineerde smaak, want het liefst had hij opnieuw deelgenomen aan het populaire datingshow.
Astrid getrouwd met Harmjan
In tegenstelling tot Ruud, wist Harmjan wél Astrid te versieren. Na de opnames van B&B Vol Liefde bloeide de liefde op en de twee besloten zelfs in het huwelijksbootje te stappen.
Het huwelijk van Astrid en Harmjan was een vreugdevolle en intieme gebeurtenis, gevierd in de prachtige omgeving van Oostenrijk waar Astrid haar bed & breakfast runt. De ceremonie werd bijgewoond door familie en vrienden, en weerspiegelde hun gedeelde liefde voor de natuur en het buitenleven.
Sinds hun huwelijk hebben Astrid en Harmjan hun leven samen voortgezet in Oostenrijk. Ze werken samen aan het beheren van de bed & breakfast, waar Harmjan ook een actieve rol speelt.
Meest gelezen