bitcoin duitsland

Duitsland is voor miljoenen aan Bitcoin aan het verplaatsen

Geldjun 25, 22:19
De Duitse overheid heeft recentelijk grote hoeveelheden Bitcoin overgedragen aan diverse wallets en cryptocurrency exchanges.
Het Bundeskriminalamt (BKA) - het Duitse federale recherchebureau - heeft in totaal 900 Bitcoin ter waarde van ongeveer 54 miljoen euro overgedragen naar de crypto-exchanges Kraken en Coinbase, evenals naar een onbekende wallet.
De BKA heeft deze Bitcoin verkregen uit de inbeslagname van activa van de beheerders van de illegale filmsite Movie2k.to. De website-operators hadden bijna 50.000 BTC overgedragen aan de BKA in een 'vrijwillige overdracht' eerder dit jaar, waarbij de waarde op dat moment werd geschat op meer dan 2 miljard dollar.
Er zijn verschillende speculaties over de redenen achter deze grote Bitcoin-transacties. Sommige analisten suggereren dat de Duitse overheid mogelijk van plan is een deel van deze crypto-activa te verkopen.
Anderen denken dat het een strategie is om hun activa te diversifiëren door ze over meerdere exchanges te verspreiden.
Miguel More, CEO van Arkham Intelligence, wijst erop dat deze transacties kunnen duiden op een strategie om op korte termijn deze activa te liquideren.

UPDATE: German Government selling additional $24M BTC In the past 2 hours the German Government has moved 400 BTC to exchange deposits at Kraken and Coinbase. They have also moved 500 BTC to address 139Po. We have yet to see where these funds are moved.

Image
Image
Image
Image
662
Reply
Dit is logisch, aangezien de overheid al eerder aanzienlijke hoeveelheden Bitcoin naar exchanges heeft overgedragen, zoals de 130 miljoen dollar aan BTC die op 19 juni werd verzonden en de 65 miljoen dollar op 20 juni.
Deze voortdurende bewegingen van grote hoeveelheden Bitcoin door de Duitse overheid kunnen aanzienlijke invloed hebben op de marktliquiditeit en de prijs van Bitcoin.
Als de overheid besluit om deze Bitcoin daadwerkelijk te verkopen, kan dit de verkoopdruk op de markt verhogen, wat kan leiden tot prijsdalingen. Aan de andere kant, als ze de Bitcoin gebruiken om hun activa te diversifiëren, kan dit leiden tot een grotere stabiliteit en vertrouwen in de markt.
De recente Bitcoin-transacties door de Duitse overheid markeren een belangrijke ontwikkeling in de cryptomarkt. Of deze bewegingen nu gericht zijn op verkoop of diversificatie, ze laten zien dat overheidsinstanties steeds actiever betrokken raken bij cryptocurrency.
Meest gelezen