aldi kleding kopen

Na Lidl en Zeeman komt ook Aldi met eigen kledingcollectie: hilarisch goedkoop

Geldjun 17, 16:26
De zomer komt eraan en ALDI trapt af met iets bijzonders: een eigen 'fanwear' kledingcollectie. T-shirts, sokken, petten, hoedjes, heup- en schoudertasjes, slippers en strandhanddoeken.
Aldi zou Aldi niet zijn als de prijs niet opmerkelijk laag zou zijn. Klanten kunnen de items namelijk scoren voor minder dan 10 euro. Perfect voor iedereen die zowel stijlvol als budgetvriendelijk de zomer in wil gaan.

Aldi kleding zomdecollectie 

Met de zomer voor de deur pakt ALDI uit met een te gekke collectie voor zijn fans! De kledinglijn bestaat uit acht verschillende items, allemaal versierd met het iconische ALDI-logo en/of het kenmerkende blauw-wit gestreepte ALDI-patroon.  

Van originele sportsokken en een leuk festivalhoedje of -tasje tot een zomers T-shirt, de collectie is helemaal summer proof. Perfect om te mixen en matchen voor die ultieme zomerse look.

Deze kledinglijn volgt op eerdere campagnes van ALDI. In 2019 waren er shirts met logo's van huismerken als Buval, River, Golden Power en Olé.
Twee jaar geleden introduceerden ze de ‘Festivaldi’-collectie. Die kledingstukken waren echter niet te koop in de winkels.
ALDI brengt hier duidelijk het verhaal van de laagste prijs, met kleding en accessoires voor minder dan 10 euro. Je kunt je echt wel mooi kleden voor weinig geld. Voor een zomercollectie is dat goed te realiseren. Voor de winter zal het moeilijker zijn om je voor deze prijs volledig te kleden

Lidl en Zeeman gingen voor

Ook andere discountketens en merken hebben eerder eigen kledingcollecties gelanceerd. De Nederlandse keten Zeeman introduceerde een volledige kledinglijn. Burger King kwam met eigen sneakers.

Lidl heeft eveneens ervaring met kledingcollecties. ALDI volgt deze trend en laat zien dat betaalbare mode toegankelijk is voor iedereen. Met deze nieuwe collectie bewijst ALDI dat stijlvol de zomer ingaan niet duur hoeft te zijn.
De nieuwe collectie is vanaf 29 juni te vinden in alle Aldi winkels.
Foto's: de Aldi fanwear collectie
Meest gelezen