staatsloterij winnend lot

Staatsloterij-prijs van 30 jaar lang 10.000 euro per maand is gevallen op dit lot

Geldjul 04, 8:33
Een deelnemer van de Staatsloterij zal de trekking van maandag 1 juli niet snel vergeten.
De speler uit Alphen aan de Rijn heeft namelijk prijs gewonnen die dertig jaar lang 10.000 euro netto per maand zal opleveren.
Dit betekent dat de winnaar gedurende deze periode een totaalbedrag van maar liefst3,6 miljoen euro zal ontvangen. De winnaar speelde mee met een heel lot (nummer CE 87694).
"De winnaar krijgt de prijs automatisch overgemaakt," vertelt Thomas van Vessem, prijswinnaarbegeleider bij de Nederlandse Loterij. "Wij kunnen niet wachten om de winnaar te ontvangen en persoonlijk te feliciteren."
De Nederlandse Loterij biedt ook Eerste Hulp bij Geluk aan, een service die advies en begeleiding biedt aan mensen die een grote geldprijs winnen. Dit kan zeer waardevol zijn om ervoor te zorgen dat de winnaars verstandig omgaan met hun nieuwe financiële situatie.
De Staatsloterij heeft in het verleden al meerdere grote prijzen uitgekeerd. Een van de grootste prijzen ooit uitgekeerd door de Staatsloterij was in 2012, toen een inwoner van Gelderland een bedrag van 30 miljoen euro won.
In 2013 won een inwoner van Noord-Holland 27,9 miljoen euro. Deze prijzen behoren tot de grootste in de geschiedenis van de Nederlandse loterij en tonen aan dat het mogelijk is om aanzienlijke bedragen te winnen.
Naast de maandelijkse trekkingen heeft de Staatsloterij ook speciale trekkingen, zoals de Oudejaarstrekking, die vaak grotere prijzen uitreikt. De Oudejaarstrekking van 2019 kende bijvoorbeeld een hoofdprijs van een niet misselijke 30 miljoen euro.
De Staatsloterij is al sinds 1726 actief en staat bekend als een van de oudste loterijen ter wereld. Het doel van de loterij was oorspronkelijk om geld in te zamelen voor de staatsschuld.
Tegenwoordig gaat een deel van de opbrengst naar diverse goede doelen en maatschappelijke projecten in Nederland.
De Alphense winnaar kan de komende jaren in ieder geval genieten van een stabiel inkomen van 10.000 euro per maand. .
Bron: Omroep West
Staatsloterij trekking 1 juli 2024
Meest gelezen