aldi airo aanbieding prijs

Koopje bij de Aldi: mobiele airco voor nog geen 200 euro

Huis & Tuinjul 01, 21:43
ALDI heeft een mobiele airco van het merk Domo in huis voor wie wat verkoeling zoekt deze zomer.
Dit toestel is ideaal voor ruimtes tot maximaal 27 vierkante meter of 70 kubieke meter, met een gemiddelde plafondhoogte van 2,6 meter.
Het apparaat heeft afmetingen van 32,9 x 31,8 x 61,5 cm en produceert een geluidsniveau van 63 dB.
Deze mobiele airco biedt veelzijdige functies. Je kunt er niet alleen mee koelen, maar ook ventileren en de lucht ontvochtigen.
Dit maakt het toestel handig voor verschillende seizoenen en weersomstandigheden. De regelbare thermostaat laat je de temperatuur instellen tussen 17 en 30 graden, zodat je altijd de gewenste temperatuur kunt bereiken.
Bovendien wordt de airco geleverd met een afstandsbediening, wat zorgt voor extra gemak en gebruiksvriendelijkheid.
Het toestel valt binnen energieklasse A, wat betekent dat het energiezuinig is en bijdraagt aan lagere energiekosten. Dit is een belangrijk voordeel voor zowel het milieu als je portemonnee.
De mobiele airco van Domo is vanaf zaterdag 29 juni te koop in de ALDI supermarkten voor een prijs van 199 euro. Dit is een scherpe prijs voor een apparaat met zoveel functies en efficiëntie.
Naast de aantrekkelijke prijs biedt ALDI ook een garantie van twee jaar op dit toestel. Gedurende deze periode kun je rekenen op gratis service aan huis als er zich problemen voordoen. Dit geeft extra zekerheid en vertrouwen in de aankoop.
Kortom, de mobiele airco van Domo is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een effectieve en veelzijdige oplossing voor verkoeling. Met zijn energiezuinige prestaties, verschillende functies en gebruiksgemak is dit toestel een waardevolle aanvulling.
Eerder bracht Aldi het nieuws naar buiten dat ze een kompleet nieuwe kledinglijn hadden ontworpen, met items voor rond de 10 euro. Ook is Aldi van plan de winkelformule compleet op de schop te gooien.
Meest gelezen