file 59

De vriendin van Joost Klein: het mysterie opgelost

Sterrenjul 08, 11:12
Joost Klein gaat momenteel als een raket. Sinds hij Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival rest ons slechts één vraag: heeft de Friese spotlightsensatie al een vrouw aan zijn zijde of gaat hij solo door het leven?
Joost Klein weet tot nu toe zijn romantische escapades aardig onder de radar te houden. Ook zijn sociale media verklapt weinig: de rapper volgt namelijk niemand op Instagram. Toch zegt dit niet alles, want voor zijn beste vrienden maakt hij ook geen uitzondering.
Alhoewel de geruchten gaan dat hij momenteel vrijgezel is, bestaat er geen twijfel over de gigantische dosis aandacht die Joost sinds zijn deelname krijgt. Niet alleen in Nederland wist hij met zijn markante vertoning heel wat harten te smelten, zelfs ver over de grens vallen de dames voor zijn charmes.
Maar is Joost inmiddels voorzien van een levensgezel of wil het in de liefde nog niet vlotten? In zijn muziek hint hij wel eens naar vroegere vlammen. Zo rapt hij in het nummer 'feminist on da block': "Wat kom je onbeschoft doen. Fluit niet naar mijn vriendin please. Duw je van de berg zonder je skis!" 
Uit deze tekst kun je opmaken dat hij toendertijd een vriendin had en dat de geschorste Songfestival-ster een bezitterig type is. Maar over een huidige relatie horen we de rapper eigenlijk niet.
Joost wil liever een goed gesprek
Wel liet hij in een recent interview weten de voorkeur te geven aan het voeren van een goed gesprek, in plaats van met iemand de koffer in te duiken.
Een wilde avond met Joost komt dus niet verder dan de koffietafel. Vermoedelijk omdat zijn strakke coupe dan beter in de plooi blijft. "Ook ik ben soms supergeil, alleen ik heb liever een goed gesprek, dan seks", aldus Klein in gesprek met Vice.
Maar wie was dan die vriendin waar je niet naar mocht fluiten? Volgens bronnen gaat het om onderstaand meisje. Zij kwam namelijk wel eens voorbij in een vroegere YouTube-video van de rapper.
Meest gelezen