sylvie meis patrick gruhn

Dit is de nieuwe vriend van Sylvie Meis (wederom een miljonair)

Sterrenjun 22, 18:26
Het liefdesleven van Sylvie Meis lijkt weer op zijn kop te staan. Slechts enkele dagen na haar officiële scheiding van Niclas Castello wordt de glamourdiva al weer gespot met een nieuwe vlam.
Het gaat namelijk om niemand minder dan Patrick Gruhn, een bekende zakenman en telg uit een prominente Duitse familie. Bild meldt dat de twee elkaar al langer kennen, maar het is echter pas recentelijk tussen hen gaan vonken.
De oplettende ogen van fans en volgers hebben een interessante ontdekking gedaan. Op het privé-Instagram-profiel van deze Patrick verscheen een foto van een blonde vrouw.
Speurneuzen waren er snel bij om de mysterieuze dame te identificeren. Een klein maar kenmerkend detail - namelijk een identieke moedervlek op de schouder - onthulde dat het om Sylvie ging.
De liefdescarrousel van Sylvie heeft dus weer een rondje gemaakt. In 2020 stapte ze in het huwelijksbootje met kunstenaar Niclas Castello. Maar de magie was van korte duur.
Na slechts twee jaar huwelijk besloten ze uit elkaar te gaan. Wat bijzonder is aan deze breuk, is hoe vriendelijk en vredig de scheiding verliep. Sylvie wijdde zelfs een Instagram-post aan haar ex-man waarin ze hem een gelukkige scheidingsdag wenste.
Ze `zei ook hoe blij ze was dat ze nog steeds als vrienden door het leven kunnen gaan. "Hoe geweldig om je nog steeds als vriend te hebben," aldus de socialite.
De scheiding zelf duurde slechts dertig minuten in een Hamburgs gerechtshof. Kort maar krachtig en zonder drama.
Nu de scheiding officieel achter de rug is, lijkt Sylvie klaar voor een nieuwe start. Het is duidelijk dat ze niet lang zonder liefde kan. En Patrick Gruhn is dus de gelukkige die Sylvie's hart opnieuw heeft veroverd.
Foto: Sylvie Meis en Patrick Gruhn
Foto: de 33 jarige Patrick Gruhn met papa Rolf Eden
Meest gelezen