joe biden 49537018896

Crypto-munten schieten de lucht in na nieuws over Joe Biden

Buitenlandjul 03, 22:06
Geruchten over Joe Biden's toekomst in de presidentsverkiezingen van 2024 heeft geleid tot een sterke stijging van memecoins die gekoppeld zijn aan potentiële opvolgers zoals Kamala Harris.
Nu de Verenigde Staten het verkiezingsseizoen ingaan, wordt het duidelijk dat beide campagnes veel meer gebruik maken van cryptofondsen en -conversies dan in voorgaande jaren.
Volgens recente nieuwsberichten wordt gespeculeerd dat Biden nadenkt over zijn toekomst in de race van 2024. Hierdoor hebben handelaren op Polymarket de kans dat de Democraat zich terugtrekt op woensdag verhoogd naar bijna 80%, vergeleken met 55% eerder.
Deze plotselinge toename volgt op een week van volatiliteit in Polymarket's Biden stapt uit de presidentsrace-markt, die bijna $10 miljoen aan weddenschappen heeft aangetrokken. Voor het debat van vorige week met Donald Trump, stonden de kansen op dezelfde vraag op 20%.
Het Witte Huis ontkent overigens alle berichten dat Biden overweegt zich terug te trekken.
Memecoins die verbonden zijn aan Joe Biden en Donald Trump hebben de afgelopen maanden aanzienlijke schommelingen doorgemaakt. Maar deze recente berichten over Biden's gezondheid hebben gezorgd voor een stijging in memecoins van zijn potentiële opvolgers.
Joe Boden (BODEN) munt heeft een hobbelige zes maanden achter de rug. BODEN steeg in april tot bijna $0,80 voordat hij instortte tot de huidige prijs van $0,035. Dat is een daling van meer dan 95% ten opzichte van de hoogste waarde ooit.
De MAGA (TRUMP) munt heeft vergelijkbare volatiliteit ervaren. Het bereikte een hoogste waarde ooit van $17,37 in juni, maar daalde daarna naar de huidige prijs van $5,35.
Biden memecoins
In de afgelopen 24 uur zijn memecoins geïnspireerd door politieke figuren die Joe Biden zouden kunnen vervangen, zoals Kamala Coin (geïnspireerd door vice-president Kamala Harris) en Buttigieg Bucks (geïnspireerd door Pete Buttigieg), sterk gestegen in marktwaarde.
Kamala Coin (KAMA) is met meer dan 110% gestegen de afgelopen dag.
Volgens gegevens van CoinGecko is een andere memecoin, Gabin Noosum (NOOSUM), de afgelopen 24 uur met 15% gestegen en een munt geïnspireerd door de onafhankelijke presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr., de verkeerd gespelde Ruburt F Kenidy Jr (KENIDY), is met 10% gestegen in dezelfde periode.
Meest gelezen