marthe de pillecyn

Man van K3-zangeres bedreigt journalist

Sterrenjun 24, 22:27
De man van K3-ster Marthe heeft het behoorlijk bont gemaakt.
Belgische media en juicekanalen zitten hem al maanden op de hielen: er gaan geruchten over huwelijksproblemen tussen Marthe en Sinerjey. Het Vlaamse tijdschrift Dag Allemaal besteedde hier aandacht aan, maar volgens Sinerjey was dat op een grensoverschrijdende manier.
Sinerjey deelde op Instagram een e-mail van een bedrijfsjurist. Hierin stond dat de journalist van Dag Allemaal nieuws van Nederlandse juicekanalen correct vermeldde.
Ook kreeg Sinerjey de kans op wederhoor, maar hij koos ervoor om niet te reageren. "Stop met dreigementen en het lastigvallen van onze journalist," schreef de bedrijfsjurist.
Sinerjey beschuldigt Dag Allemaal van intimidatie en vindt dat zij te ver zijn gegaan. "Intimidatie ten top," schreef hij in zijn Instagram Stories.
De geruchten over de relatieproblemen tussen Marthe en Sinerjey blijven aanhouden. Een opvallende Instagram-actie van Sinerjey voedde de speculaties. Hij verwijderde plotseling alle foto's van Marthe op zijn account, behalve één.
Hij plaatste ook een mysterieuze video van een kaars die langzaam uitgaat, met de cryptische tekst "Ibida gufta." Wat dat betekent, weet niemand.
Het blijft onduidelijk hoe het verder zal gaan met Marthe en Sinerjey. Eén ding is zeker: het drama is nog lang niet voorbij.
K3 bestaat momenteel uit Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman. Marthe en Hanne zijn lid sinds 2015 na hun deelname aan K3 zoekt K3. Julia kwam in 2021 bij de groep na de talentenjacht K2 zoekt K3. Samen vormen zij nu K3.
In het Vlaamse programma Liefde voor muziek vertelde Marthe De Pillecyn van K3 over de zware kritiek op haar uiterlijk. Het nummer Try van Colbie Caillat raakte haar diep omdat de tekst haar aanmoedigt zichzelf mooi te vinden. Marthe kreeg negatieve reacties, waaronder de kwetsende uitspraak 'Marthe, de lelijke van K3'.
Meest gelezen