vlcsnap 2024 10 20 23h35m18s861 1

Oud-voetballer van Liverpool verpest droom van elfjarige jongen

Voetbal21 okt , 17:11
David James, de voormalige keeper van Liverpool, heeft de dromen van een elfjarige jongen aan flarden geholpen.
Tijdens de rust van de spannende Premier League-wedstrijd tussen Liverpool en Chelsea, die eindigde in een 2-1 overwinning voor Liverpool, was er een speciale activiteit gepland waarbij jonge spelers de kans kregen om een strafschop te nemen op James.
De elfjarige jongen was ervan overtuigd dat hij de kans van zijn leven zou krijgen om zijn idolen te imponeren. Met de fanatieke supporters van The Kop op de achtergrond, was het voor hem een unieke gelegenheid om te scoren op het iconische Anfield.
Maar James, die in zijn actieve carrière voor diverse clubs heeft gespeeld en 53 interlands voor het Engelse nationale team heeft achter zijn naam staan, had andere plannen.
Tijdens het penaltyspel bleek James nog steeds een formidabele tegenstander te zijn. De jongen, vol zelfvertrouwen, nam zijn eerste strafschop, maar James redde deze met flair.
Voor de tweede keer teleurgesteld
Vervolgens, bij de tweede poging, hield de ervaren doelman de bal opnieuw tegen met zijn benen. De teleurstelling was zichtbaar op het gezicht van de jonge voetballer, die met veel hoop de penalty's was ingegaan.
De fans, die vol verwachting op de tribunes zaten, moedigen de jongen aan en vroegen om een derde poging. Helaas werd deze kans hem niet meer gegeven.
Het was een bittere ervaring voor de kleine speler, die had gedroomd van een doelpunt op zo’n prestigieuze locatie.
James, nu 54 jaar oud, was voor de gelegenheid teruggekeerd naar het veld waar hij eerder zijn gloriejaren had beleefd. Ondanks zijn goede bedoelingen om een leuk spektakel te bieden tijdens de rust, liet hij het elfjarige talent met een gebroken droom achter.
Het blijft dus de vraag of de jongen ooit de kans krijgt om zijn scoren op Anfield waar te maken.