file 13

Wilfred Genee krijgt vermoedelijk hoofdrol in nieuw karaoke-programma: 'Zingt zelf ook!'

Sterrenjun 21, 16:03
Wilfred Genee op de beeldbuis met een eigen karaoke-show? Het zou zomaar kunnen! De Vandaag Inside-presentator stort zich namelijk in een gloednieuw project: een Nederlandse versie van het razendpopulaire Carpool Karaoke.
In het buitenland is het al geruime tijd een megahit: Carpool Karaoke met James Corden. Het concept is simpel maar erg succesvol. James rijdt allerlei beroemdheden rond terwijl ze luidkeels meeblèren met hun allergrootste hits. Niet alleen de sterren laten horen wat ze in huis hebben, ook James zelf laat zijn stembanden trillen.
Nu lijkt het erop dat Wilfred de wegen onveilig komt maken als karaoke-koning van de Nederlandse versie van het kijkcijferkanon.
Het idee is al eerder besproken, maar SBS 6 gaf telkens geen groen licht. Gelukkig heeft Wilfred nu toestemming gekregen van Talpa om verder te kijken. En met succes: de publieke omroep heeft namelijk wél interesse.
“Ze moeten kijken bij de NPO of het wel verstandig is om een Talpa-gezicht op de NPO te laten. Dat ligt allemaal wat gevoelig, maar ik zou het heel graag doen.” Waarom wil SBS 6 het programma niet lanceren? “Omdat ik zo vaak in beeld ben bij Talpa is dat lastig”, legt Wilfred uit.
“Ik zit vijf keer per week op een tijdslot waar je eigenlijk niets voor of na kunt programmeren. Je kunt niet dezelfde presentator twee keer achter elkaar neerzetten.”

Wilfred brengt single uit

Het zal niet de eerste keer zijn dat Wilfred de microfoon grijpt. Met grote regelmaat staat de presentator in de muziekstudio. Zo bracht hij zijn EK-single Johnny Rep uit. Spijtig genoeg werd deze door RTL Boulevard nogal lauw ontvangen.
Ook bij Vandaag Inside gaf hij eerder al een speciaal tv-optreden: “Welkom bij Karaoke Inside!” Ter promotie van een speciale karaoke-microfoon bracht Wilfred samen met het publiek een paar nummers ten gehore. Kijkers op X waren door het dolle heen over zijn optreden: “Geef die Genee een karaoke-show!”
Meest gelezen